40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 glāzesrīsi4 tomāti2 burkāni4 sīpoli350 gkūpināta gaļa3 ķiploki garšvielas
Pagatavošana
1
Rīsus izvāra.
2
Pannā uzkarsētā eļļā lej sakultas olas un apmaisot cep minūti, tad izņem no pannas, liek bļodiņā, ar dakšu sadala mazākos gabaliņos.
3
Pannā uzkarsētā eļļā apcep sīpolus, līdz tie ir saurspīdīgi, turpat pievieno sarīvētus burkānus un cep vēl minūti. Liek klāt šķiņķa strēmelītes un cep vēl pāris minūtes.
4
Dārzeņu un gaļas maisījumam pievieno rīsus, olas, kapātus zaļos lociņus un apmaisot izkarsē 1-2 minūtes.
5
Pirms pasniegšanas pievieno sāli vai sojas mērci.
Iesūtīja: zirdzina
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniGaršvielas un garšaugiKūpināta gaļaRīsiTomātiĶiplokiGaļas ēdieniRīsu ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltīteiSautēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit