Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gaļu sagriež gabaliņos un dziļā pannā vai katlā sakarsētā eļļā strauji apcep, līdz rodas brūna garoziņa.
Pievieno nomizotus, sakapātus sīpolus un apcep līdz caurspīdīgumam, pievieno tomātu mērci un vēl divas minūtes cep.
Pievieno trauka saturam ūdeni vai buljonu, lai gaļa būtu pārklāta, un uz mazas liesmas zem vāka sautē aptuveni stundu, līdz gaļa ir gatava.
Pa to laiku kartupeļus nomizo, sagriež stienīšos vai daiviņās un līdz pusgatavībai apcep sviestā un 10 minūtes pirms gaļas gatavošanas beigām pievieno gaļai.
Papriku sagriež stienīšos, apcep sviestā un pievieno gaļai uzreiz pēc kartupeļiem. Pievieno arī caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploku, sāli, piparus, lauru lapu. Gurķus sagriež stienīšos, pievieno gaļai pēc paprikas. Visu samaisa un sautē zem vāka, līdz gaļa un kartupeļi ir gatavi.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.
Iesūtīja: Baibaks