30Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 nelielas vārītas bietes1 saujamiežu putraimi3 kartupeļi2 sīpoli dārzeņu buljona kubiņš1 burkāns sāls cukurs2 ĒKtomātu pasta pēc garšaspipari2 lauru lapas3 sālīti gurķi120 mlgurķu sālījums3 ķiploka daiviņas
Pagatavošana
1
Liek katlā sarīvētus burkānus, noskalotus putraimus, tad salmiņos sagrieztus kartupeļus un sīpolus.
2
Pārlej ar ūdeni un vāra. Kad dārzeņi jau gandrīz mīksti, pievieno vārītas, sarīvētas bietes, tomātu pastu, dārzeņu buljona kubiņu, sāli, piparus, lauru lapas un mazliet cukura.
3
Kad zupa teju gatava, aptuveni piecas minūtes pirms vārīšanas beigām skābumam pievieno sasmalcinātus gurķus, gurķu sālījumu un nomizotus, caur spiedi izspiestus ķiplokus.
Pasniedz ar skābu krējumu un kapātiem zaļumiem.
Iesūtīja: snukurs
PusdienasVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBietesBuljonsBurkāniCukursKartupeļiLauru lapasPipariPutraimiTomātu pastaĶiplokiDārzeņu zupasviegliSīpoliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiSālīti gurķisalsSālījums
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit