120Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
gaļa eļļa bietes tomātu mērce kāposti kartupeļi sāls etiķis cukurs ķiploki lauru lapas lociņi dilles zaļumi
Pagatavošana
1
Gaļu liek vārīties katlā ar ūdeni. Pirms vārīšanās gaļu var arī apcept.
2
Gaļu uzvāra, noputo un turpina vārīt uz mazas uguns.
3
Sīpolus un burkānus nomizo, sagriež, apcep eļļā un pievieno katlā ar gaļu.
4
Bietes nomizo, sarīvē uz rupjās rīves, apcep pannā, pievieno tomātu mērci un nedaudz pasautē.
5
Kad gaļa gandrīz gatava, zupai pievieno sloksnītēs sagrieztu kāpostu.
6
Kad kāposti gandrīz mīksti, pieliek kubiņos sagrieztus kartupeļus. Pavāra, pievieno sautētās bietes un vāra līdz gatavībai.
7
Pēc vajadzības pievieno sāli, etiķi un cukuru. Piespiež ķiplokus, pieliek lauru lapu un ļauj uzmest burbuli. Pašās beigās pievieno sīki sagrieztus lociņus, dilles un citus zaļumus.
8
Pasniedz ar skābu krējumu.
Iesūtīja: patiesība
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemCepšanaVārīšanaKrievu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaBietesCukursDillesEtiķisGaršvielas un garšaugiKartupeļiKāpostiLauru lapasSīpollokiTomātu mērceĶiplokiGaļas zupasviegliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiGaļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit