Sastāvdaļas
Pagatavošana
Cūkgaļu ar asu nazi sagriež plānās šķēlītēs. Katru gaļas šķēlīti kārtīgi apviļā miltos, kam pievienots sāls un pipari.
Iepriekš uzkarsētā lielā pannā vai vokā sakarsē eļļu un gaļas šķēlītes cep uz vidējas uguns ~3min, kamēr tās kļūst zeltainas. Ar putu smeļamo karoti izceļ no pannas un notecina uz papīra dvieļa. Ja gaļa neietilpst vienā pannā, to cep pa daļām.
Pannā liek rupji sasmalcinātu sīpolu, saspiestu ķiploku un cep 3 minūtes. Iemaisa sloksnītēs sagrieztu piparu un gareniskās sloksnītēs sagrieztus burkānus un maisot cep uz lielas uguns 6-8 minūtes, kamēr dārzeņi kļuvuši mazliet mīkstāki.
Gaļu atkal liek pannā, pievieno notecinātus bambusa dzinumus, baltvīna etiķi, cukuru, tomātu pastu, gaišo sojas mērci un ūdeni. To visu uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un ļauj lēni vārīties 2-3 min. Ja nepieciešams pievieno vēl garšvielas un pasniedz nekavējoties ar rīsiem.
Iesūtīja: ebite