60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 grīsi1 gab.ķiploks1 kgcūkgaļa sāls pipari garšvielas2 gab.burkāni2 gab.sīpoli
Pagatavošana
1
Cūkgaļu sagriež gabaliņos.
2
Katlā ielej eļļu, uzkarsē un uz lielas liesmas gaļu strauji apcep.
3
Sīpolus sagriež gabaliņos.
4
Burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
5
Sīpolus un burkānus pievieno gaļai. Samaisa un apcep, līdz burkāni maina krāsu un sīpoli kļūst zeltaini.
6
Pievieno garšvielas un sāli. Pārlej ūdeni, lai nosedz gaļu, uzliek vāku un nedaudz pasautē.
7
Pieber rīsus un samaisa.
8
Pārlej ūdeni, tā, lai nosedz un vēl nedaudz.
9
Katlam uzliek vāku, nogriež uz pašu mazāko liesmu un vāra, līdz rīsi mīksti. Nemaisa!
Iesūtīja: Lora
PusdienasVakariņasZiemassvētku receptesCepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniCūkgaļaGaršvielas un garšaugiPipariRīsiĶiplokiGaļas ēdieniRīsu ēdieniSīpoliMārtiņdienas cienastsIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit