Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojams cūkgaļas plovs.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 grīsi1 gab.ķiploks1 kgcūkgaļa sāls pipari garšvielas2 gab.burkāni2 gab.sīpoli

Pagatavošana

1

Cūkgaļu sagriež gabaliņos.

2

Katlā ielej eļļu, uzkarsē un uz lielas liesmas gaļu strauji apcep.

3

Sīpolus sagriež gabaliņos.

4

Burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.

5

Sīpolus un burkānus pievieno gaļai. Samaisa un apcep, līdz burkāni maina krāsu un sīpoli kļūst zeltaini.

6

Pievieno garšvielas un sāli. Pārlej ūdeni, lai nosedz gaļu, uzliek vāku un nedaudz pasautē.

7

Pieber rīsus un samaisa.

8

Pārlej ūdeni, tā, lai nosedz un vēl nedaudz.

9

Katlam uzliek vāku, nogriež uz pašu mazāko liesmu un vāra, līdz rīsi mīksti. Nemaisa!

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!