75Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
6 kartupeļi0.5 selerijas sakne3 burkāni kālis1 puravs1 TKtimiāns vai salvija600 gdārzeņu buljons sāls baltie pipari1 saišķis pētersīļi
Pagatavošana
1
Notīra kartupeļus un pārējos dārzeņus. Sagriež kubiņos. Puravu sagriež 2 cm platos gabalos.
2
Sagrieztos dārzeņus liek podiņā. Pievieno timiānu vai salviju, puravu, buljonu (1-2 kubiņi+ ūdens). Sāli un piparus pievieno pēc garšas.
3
Cep cepeškrāsnī 200°C apmēram 60 min. Pirms pasniegšanas bagātīgi pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
PusdienasVakariņasGrūtnieces ēdienkarteĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaltie pipariKartupeļiKāļiPētersīļiSalvijaSelerijasĒdieni podiņosGavēņa laika ēdieniDārzeņu buljonsPuravi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit