40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1.5 glāzegriķi3 glāzesūdens vai buljons120 gžāvēts speķis vai cauraudzītis sīpoli pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Sakarsētā dziļā pannā liek kubiņos sagrieztu speķi vai cauraudzīti, pievieno šķēlītēs sagrieztus sīpolus un cep, līdz gaļa un sīpoli ir zeltaini. Speķi un sīpolus izņem no pannas, liek atsevišķā traukā.
2
Uz pannas palikušajos taukos ber griķus un nedaudz apcep, tad pārlej ar verdošu ūdeni vai buljonu, pievieno sāli un piparus, zem vāka uz minimālas liesmas tvaicē 15 minūtes.
3
Putru pasniedz ar apceptajiem sīpoliem un gaļu.
Iesūtīja: Ieva
PusdienasVakariņasĀrstnieciskais uztursCepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBuljonsSpeķisGriķiPipariviegliSīpoliIkdienas maltīteisalsPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit