7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
plaušas sirds sāls pipari lauru lapa sīpoli2 gab.buljona kubiņi
Pagatavošana
1
Plaušas vāra parasti kopā ar sirdi +/- 1,5-2 stundas.
2
Plaušas vienas pašas liekas mazliet pliekanas, bet ja pieliek klāt sirdi, uzreiz cita garša.
3
Vārot liek klāt piparus, lauru lapu, sīpolus.
4
Kad gaļa izvārījusies, to samaļ un apcep uz pannas kopā ar sīpoliem, maltiem pipariem un ķiplokiem. Ūdenī izšķīdina buljona kubiņu un pielej klāt maltām plaušām un sirdij, lai gaļas pildījums ir tik šķidrs, ka vairs nebirst, bet nav arī lieka ūdens, un drusciņ pasautē.
5
Pēc tam cep lielās plānās pankūkas un tin iekšā šo gaļas maisījumu.
6
Pēc tam pēc vēlēšanas var vai nu apcept cepeškrāsnī vēl no abām pusēm 5 minūtes vai tikai ielikt mikroviļņu krāsni uz dažām minūtēm.
Iesūtīja: klēra
BrokastisPusdienasLaunagsPannā cepts ēdiensVārīšanaVāciešu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBuljonsSubproduktiLauru lapasPipariGaļas ēdieniPankūkasvidējiSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit