15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.lavašs2 gab.kausētais siers Dzintars200 gkrabju nujiņas dilles
Pagatavošana
1
Lavaša vienu pusi pārklāj ar kausēto sieru.
2
Krabju nūjiņas, dilles smalki sagriež un pārkaisa lavašu.
3
Lavašu no viena stūra cieši sarullē.
4
Tad, kad lavašs sarulēts, to ietin pārtikas plēvē un noliek ledusskapī.
5
Vislabāk garšo, ja to ēd tikai nākamajā dienā.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit