15Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.lavašs2 gab.kausētais siers Dzintars200 gkrabju nujiņas dilles
Pagatavošana
1
Lavaša vienu pusi pārklāj ar kausēto sieru.
2
Krabju nūjiņas, dilles smalki sagriež un pārkaisa lavašu.
3
Lavašu no viena stūra cieši sarullē.
4
Tad, kad lavašs sarullēts, to ietin pārtikas plēvē un noliek ledusskapī.
5
Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs. Vislabāk garšo, ja to ēd tikai nākamajā dienā.
Iesūtīja: Ieva
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniPasniegt atdzesētuZivju un jūras produktu uzkodasDillesLavašsviegliKrabju nūjiņasIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādesLavaša uzkodasKausētais siersTavam svētku galdam
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit