Foto: Shutterstock
Pildīta paprika ar majonēzi, zaļumiem un sieru.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

paprika rīsi karijs kurkuma sāls baziliks siers dilles majonēze melnie pipari

Pagatavošana

1

Paprikām nogriež cepurītes un iztīra.

2

Vāra rīsus, kuriem pievienots karijs, kurkuma, sāls un baziliks.

3

Atdzesētiem rīsiem pievieno sarīvētu vai arī mazos kubiņos sagrieztu cieto sieru un dilles.

4

Rīsu masai piejauc mērcīti (majonēze + maltie pipari + drusku mārrutki vai/un sinepes + jebkuras garšvielas, kas patīk).

5

Masu pilda paprikā, virsū liekot siera gabaliņu.

6

Papriku liek sautēties ātrvāres katlā uz apmēram 10-15 minūtēm. Tāpat piparus gatavot var arī cepeškrāsnī, vien jāpielej nedaudz dārzeņu buljona.


Iesūtīja:
zakeens

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!