60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
paprika rīsi karijs kurkuma sāls baziliks siers dilles majonēze melnie pipari
Pagatavošana
1
Paprikām nogriež cepurītes un iztīra.
2
Vāra rīsus, kuriem pievienots karijs, kurkuma, sāls un baziliks.
3
Atdzesētiem rīsiem pievieno sarīvētu vai arī mazos kubiņos sagrieztu cieto sieru un dilles.
4
Rīsu masai piejauc mērcīti (majonēze + maltie pipari + drusku mārrutki vai/un sinepes + jebkuras garšvielas, kas patīk).
5
Masu pilda paprikā, virsū liekot siera gabaliņu.
6
Papriku liek sautēties ātrvāres katlā uz apmēram 10-15 minūtēm. Tāpat piparus gatavot var arī cepeškrāsnī, vien jāpielej nedaudz dārzeņu buljona.
Iesūtīja:
PusdienasLaunagsVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemRomantiskas vakariņasCepšanaVārīšanaBaziliksDillesKarijsKurkumaMelnie pipariPaprikaRīsiSiersDārzeņu ēdieniSautējumiMajonēzeIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit