60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
600 gmaltā gaļa garšvielas3 gab.burkāni3 gab.tomāti1 paprika2 gab.sīpoli1 ķiploks2 glāzesrīsi
Pagatavošana
1
Ņem labi daudz malto gaļu un apcep.
2
Uz citas pannas apcep burkānus, kopā ar garšvielām, tomātiem, sīpoliem, ķiplokiem un papriku.
3
Visu liek katlā kārtām – malto gaļu, saceptos dārzeņus, pa virsu uzber vismaz 2 glāzes sausus, nevārītus rīsus.
4
Pārlej ūdeni - tik daudz, lai nosedz visu un škidrums ir divu pirkstu platumā virs rīsiem.
5
Uzliek vāku un uz lēnas uguns vāra, līdz rīsi gatavi.
6
Nemaisīt - piedegs! Nogriež uguni, uzsedz dvieli un atstāj ievilkties 15 – 20 minūtes.
7
Pirms pasniegšanas samaisa, pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.
Iesūtīja: maksiene
Ziemassvētku receptesCepšanaGaršvielas un garšaugiPaprikaRīsiTomātiĶiplokiGaļas ēdieniRīsu ēdieniSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit