180Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ribiņas MARINĀDEI: balzamiko etiķis sojas mērce sinepes medus garšvielas olīveļļa vorčesteras mērce citronu sula ķiploki
Pagatavošana
1
Pagatavo marinādi no sastāvdaļām. Sastāvdaļas pēc garšas un patikas.
2
Ribiņas liek maisiņā, uzlej marinādi un uz 1 stundu liek ledusskapī.
3
Iemarinējušās ribiņas liek uz cepamās veidnes un uzlej nedaudz ūdeni.
4
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200*C un liek ribiņas cepties. Cep nepilnas 2 stundas. Ribiņas 2x apgroza, lai no abām pusēm apcepas.
Iesūtīja: Marge Simpson
PusdienasVakariņasCepeškrāsnsMarinēšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBalzamiko etiķisCūkas ribiņasGaršvielas un garšaugiMedusOlīveļļaSinepesSojas mērceGaļas ēdieniIkdienas maltīteiCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit