Sēnes iemērc aukstā ūdenī uz 1,5 stundām, tad rūpīgi noskalo un vāra tai ūdenī, kur sēnes bija iemērktas.
Gatavās sēnes smalki sagriež, bet novārījuma ūdeni uzvāra, pievieno sāli, sviestu, apceptus sīpolus un rīsus. Pēc 15 minūtēm pievieno sēnes un liek katlu nedaudz sakarsētā cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.
Iesūtīja: Ieva
VakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemĒdieni veģetāriešiemCepeškrāsnsRīsiSviestsRīsu ēdieniviegliSīpoliGavēņa laika ēdieniKaltētas sēnesPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit