50Minūtes
29Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
IKRU KRĒMS:200 gskābs krējums150 gkrēmsiers50 gikri1 TKsinepes malti melnie pipari BURKĀNU KRĒMS:200 gskābs krējums150 gkrēmsiers3 gab.burkāni koriandrs citronpipari citronu sula LAŠA KRĒMS:200 gskābs krējums150 gkrēmsiers400 gkūpināts lasis dilles1 TKsinepes citronpipari DEKORĒŠANAI:100 ggarneles majonēze vai krēms150 gkrēmsiers100 gsarkanie ikri100 gkūpināts lasis zaļumi krējums avenes
Pagatavošana
1
Tortes izgatavošanai var izmantot gan rupjmaizi, gan baltmaizi, atkarībā no tā, kas pašam labāk garšo (garoziņas nogriež nost).
2
Gatavo ikru krēmu. Sajauc visas sastāvdaļas.
3
Gatavo burkānu krēmu. Sajauc visas sastāvdaļas.
4
Gatavo laša krēmu. Laša fileju sasmalcina, sajauc ar pārējām sastāvdaļām, liek ledusskapī uz 20 minūtēm.
5
Maizes kārtu mitrināšanai sagatavo ar ūdeni atšķaidītu citronu sulu.
6
Torti kārto formā. Klāj pirmo maizes kārtu, to mitrina, tad pirmo krēmu un tā turpina, kamēr beidzas produkti. Pēdējai jābūt maizes kārtai.
7
Torti nav vēlams veidot pārāk augstu. Gatavo torti liek ledusskapī uz 2-3 stundām ar nelielu slogu (maizes dēlītis, šķīvis), pirms pasniegšanas dekorē ar dažnedažādiem labumiem un katru gabaliņu rotā ar odziņu.
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt atdzesētuAvenesBurkāniCitronpipariDillesGarnelesGaršvielas un garšaugiKinzaKūpināts lasisIkriMelnie pipariSarkanie ikriSinepesSkābais krējumsTortes un kūkasvidējiMajonēzeCitronu sulaBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit