180Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
siļķe sīpoli eļļa cukurs etiķa esence smaržīgie pipari
Pagatavošana
1
Siļķi notīra, atasako, sagriež gabaliņos, piegriež daudz sīpolus un pārlej ar eļļu; ļauj ievilkties 30 minūtes.
2
Verdošā ūdenī iemaisa cukuru un etiķa esenci (1 litram ūdens rēķina 3 tējkarotes esences un 4-5 ēdamkarotes cukura).
3
Siļķei pievieno 10 smaržīgo piparus, lej virsū karsto marinādi un uzliek slogu.
4
Slogu tur, līdz siļķe atdziest.
Iesūtīja: birtI
Bēru mielastsVārīšanaMarinēšanaPasniegt atdzesētuZivju un jūras produktu uzkodasAugu eļļaCukursEtiķisSiļķeviegliSīpoliIkdienas maltīteiSmaržīgie pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit