Foto: Shutterstock
Marinēta siļķe ir iecienīta uzkoda, neslēpsim, īpaši - pie mazā graķīša.
180Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

siļķe sīpoli eļļa cukurs etiķa esence smaržīgie pipari

Pagatavošana

1

Siļķi notīra, atasako, sagriež gabaliņos, piegriež daudz sīpolus un pārlej ar eļļu; ļauj ievilkties 30 minūtes.

2

Verdošā ūdenī iemaisa cukuru un etiķa esenci (1 litram ūdens rēķina 3 tējkarotes esences un 4-5 ēdamkarotes cukura).

3

Siļķei pievieno 10 smaržīgo piparus, lej virsū karsto marinādi un uzliek slogu.

4

Slogu tur, līdz siļķe atdziest.

Iesūtīja: birtI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!