45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 vistu kājas1 svaigi spiesta citrona sula50 golīveļļa1 daži rozmarīna zariņi2 ķiploku daiviņas1 TKrīvēta citrona miziņa0.25 TKmalti melnie pipari1 sīpols1 TKsāls
Pagatavošana
1
Vistu stilbiņus cieši vienu pie otra liek cepamtraukā.
2
Gatavo marinādi no citrona sulas, eļļas, rozmarīna, sasmalcināta ķiploka, rīvēta citrona miziņas, pipariem un sāls.
3
Sagatavoto marinādi pārlej vistu stilbiņiem. Pārklāj ar foliju.
4
Cep cepeškrāsnī 225°C apmēram 10 minūtes.
5
Sīpolus sagriež šķēlītēs.
6
Trauku izņem no cepeškrāsns. Noņem foliju.
7
Uz vistas stilbiņiem liek sīpola šķēlītes un cep vēl 20-25 minūtes bez folijas.
Iesūtīja:
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMelnie pipariOlīveļļaRozmarīnsVistas stilbiņiĶiplokiGaļas ēdieniviegliSīpoliMārtiņdienas cienastsIkdienas maltīteiCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit