15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 vistas fileja3 ĒKolīveļļa1 sarkanais sīpols1 ķiploks50 gpākšu pupiņas1 paprika6 garneles čaulā8 mīdijas čaulā200 grīsi30 gpaeljas garšviela2 timiāna zariņi2 rozmarīna zariņi80 gChorizo desa1 citrons800 mlvistas buljons
Pagatavošana
1
Sakarsētā pannā lej eļļu, pievieno ķiploku, kuram nogriezta "cepurīte", pievieno timiāna un rozmarīna zariņus, un uz lēnas uguns pakarsē.
2
Vistas fileju un dārzeņus sagriež stienīšos.
3
No eļļas izņem garšaugus un ķiploku, apcep vistas, garneles, mīdijas un pārējos dārzeņus.
4
Kad dārzeņi apcepti pievieno rīsus un paeljas garšvielu, viegli apcep un pārlej ar buljonu.
5
Samazina cepšanas temperatūru un ļauj sautēties, kamēr buljons izgaro.
6
Dekorē ar apcepto ķiploku, apceptajiem garšaugiem un citrona daiviņu.
PusdienasVakariņasVakariņu idejasPannā cepts ēdiensSpāņu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasOlīveļļaPaprikaPākšu pupiņasRīsiVistas buljonsVistas filejaGaļas ēdieniZivju un jūras produktu ēdieniRīsu ēdienividējiIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit