Pikanta ideja superātrām pusdienām vai vakariņām - cūkgaļas strēmelītes pikanti saldskābā mērcē ar rīsiem. Izvēloties Knorr Menu maisījumu gaļas pagatavošanai ķīniešu gaumē, maltītes pagatavošanai vajadzēs vien 20 minūtes!
20Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 Knorr Menu maisījums vistas pagatavošanai ķīniešu gaumē800 gcūkgaļas karbonāde3 ĒKsojas mērce2 ķiploka daiviņas1 ĒKmedus2 ĒKrīsu etiķis2 ĒKtomātu mērce300 mlūdens eļļa cepšanai rīsi sezama sēklas
Pagatavošana
1
Liec vārīties rīsus.
2
Kamēr vārās rīsi, gaļu noskalo, nosusina un sagriež 10 cm garās un 3 cm šaurās strēmelītēs. Apviļā kartupeļu miltos.
3
Palielā traukā sajauc etiķi, sojas mērci, tomātu mērci, medu un smalki sagrieztu ķiploku. Pievieno 300 ml ūdens un Knorr Menu maisījumu ķīniešu ēdieniem. Visu kārtīgi samaisa.
4
Sakarsē vokpannā eļļu un strauji apcep gaļu. Kad izveidojusies kraukšķīga garoziņa, pārlej visu ar sagatavoto mērci un karsē.
5
Pasniedz ar vārītiem rīsiem, pārkaisot ar sezama sēkliņām.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCūkgaļas karbonādeMedusRīsiSezama sēklasSojas mērceTomātu mērceĶiplokiŪdensGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteiRīsu etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit