20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
šampinjoni baltvīna etiķis lauru lapas smaržīgie pipari rozmarīns olīveļla ķiploka daiviņas
Pagatavošana
1
Šampinjonus notīra un, ja tās ir pārāk lielas, sagriež šķēlītēs.
2
Gatavo marinādi. Katliņā uzvāra trīs daļas baltvīna etiķa un vienu daļu ūdens. Pievieno sēnes un vāra aptuveni 10 minūtes. Tad tās nokāš un atdzesē.
3
Sēnes pilda burkās, katra burkā liek lauru lapu, pāris smaržīgos piparus, rozmarīna zariņu un pāris daviņas ķiploka. Pārlej burkas saturu ar olīveļļu, lai sēnes būtu pilnībā pārklātas.
4
Katru burku sakrata, līdz vairs neparādās gaisa burbulīši, un aizvāko.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit