45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgšampinjoni1 gab.burkāns2 gab.sīpoli3 gab.ķiploka daiviņas1 gab.paprika100 mlsaulespuķu eļļa1 TKetiķa esence pēc garšassāls pēc garšascukurs pēc garšasmelnie pipari, malti
Pagatavošana
1
Sēnes noskalo, ja vēlas sagriež šķēlēs un vāra aptuveni 10-15 minūtes. Tad kārtīgi noskalo vēsā ūdenī.
2
Sīpolus un ķiplokus nomizo. Sīpolus sagriež pusgredzenos, ķiplokus sasmalcina. Paprikai izņem sēklotni, sagriež kubiņos. Burkānu sarīvē vai sagriež plānās ripiņās.
3
Pannā uzkarsē eļļu, nedaudz apcep sīpolus un burkānus, tad pievieno papriku un turpina cept vēl minūti.
4
Sēnes samaisa ar dārzeņiem un pievieno pārējās sastāvdaļas. Visu samaisa un pasniedz.
Ass un pikants ēdiensPiknika ēdienu receptesĒdieni veģetāriešiemMarinēšanaKorejiešu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniCukursEtiķisMelnie pipariPaprikaSaulespuķu eļļaĶiplokiŠampinjoniSēņu salātiKarstie salātiviegliSīpoliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit