30Minūtes
17Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
SALĀTIEM:1 sarkana paprika saujasīpolloki saujacukurzirņu pākstis3 burkāni saujaredīsi0.25 gab.jaunais kāposts0.5 gab.gurķis saujagrauzdēti lazdu rieksti saujažāvētas aprikozes MĒRCEI:2 ķiploku daiviņas1 ĒKbaltvīna etiķis3 ĒKolīveļļa1 TKsinepes2 ĒKsojas mērce pēc garšasmelnie pipari
Pagatavošana
1
Stienīšos sagriež papriku, burkānus, kāpostu, gurķi, cukurzirņu pākstis, sakapā lokus un ripiņās sagriež redīsus. Visu maigi sajauc kopā.
2
Sajauc salātu mērci: samaisa eļļu ar vīna etiķi, pievieno sojas mērci, iekuļ sinepes. Smalki sakapā ķiploku un piejauc mērcei, piemaļ nedaudz melnos piparus.
3
Salātus kārto uz šķīvja un aplej ar mērci, nemaisa. Pasniedzot rotā ar grauzdētiem lazu riekstiem un plāni sagrieztām aprikožu plēksnītēm.
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAprikozesBurkāniGurķiKāpostiMelnie pipariOlīveļļaPaprikaRedīsiSinepesSojas mērceSīpollokiZirņiĶiplokiDārzeņu salātiviegliIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādesLazdu riekstiBaltvīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit