Sastāvdaļas
Pagatavošana
Arbūza mīkstumu sagriež palielos gabaliņos. Dažus no gabaliņiem rezervē dzēriena pasniegšanai, bet pārējos liek blenderī, kopā ar sauju notīrītu un sagrieztu zemeņu, un sasmalcina.
Iegūto smūtija konsistences masu izkāš caur marlīti vai blīvu sietu, lai iegūtu sulu bez biezumiem, un salej lielā sulas traukā.
Pievieno pagatavotajai sulai rozā vīnu, degvīnu, citronu liķieri, svaigi izspiestu laima sulu un svaigi izspiestu apelsīnu sulu. Kokteili apmaisa un pieber klāt pārējās zemenes, sagrieztas gabaliņos, arbūza kubiņus, viena apelsīna un viena laima šķēlītes.
Kokteili pirms pasniegšanas kārtīgi atdzesē. Pasniedz garajās glāzēs, lejot pa virsu ledus gabaliņiem. Pa virsu dzērienam uzber pavisam nedaudz brūnā cukura. Dekorē ar piparmētru lapiņām.
Lai labi garšo!