20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 vidēji lieli sīpoli saujakapāti zaļumi (dilles, pētersīļi) šķipsnamelnie pipari2 TKcukurs1 TKsāls3 ĒKābolu etiķis2 ķiploku daiviņas5 ĒKeļļa2 lauru lapas
Pagatavošana
1
Notīra un sagriež plānos gredzenos vai pusgredzenos sīpolus. Sakapā pēc izvēles zaļumus (dilles vai pētersīļus).
2
Sīpolus liek dziļā bļodā, samaisa ar zaļumiem, svaigi maltiem melnajiem pipariem, cukuru un sāli. Pa virsu uzliek lauru lapas. Pāri lej etiķi un izmaisa.
3
Katliņā ielej eļļu un sakarsē kopā ar ķiploka daiviņām. Karstu eļļu lej pāri sīpoliem, izmaisa. Kad sīpoli atdzisuši, izņem lauru lapas, ķiploku, liek burciņā un glabā ledusskapī. Izmanto pēc vajadzības.
Ēdieni vegāniemMarinēšanaAugu eļļaGaršvielas un garšaugiLauru lapasMelnie pipariĀbolu etiķisMarinēšanaSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit