Recepte, kurai konkrētu proporciju nav, tāpēc sastāvdaļas var sajaukt tā, kā pašam tīk. Īpaši patiks veģetāriešiem un svaigēdājiem, bet nesmādēs arī mazākie un prasīgākie ēdāji. Uzkodas recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Rimi gardēde Ilze Jurkāne.
10Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
biezpiens saldais krējums skābais krējums ķimeņu siers itāļu garšvielu maisījums Provansas garšvielas lociņi dilles selerijas
Pagatavošana
1
Biezpienam pievieno saldo krējumu un nedaudz skābā krējuma, kā arī smalki sadrupinātu ķimeņu sieru. Visu apmaisa.
2
Pēc garšas pievieno arī itāļu vai Provansas garšvielu maisījumu, bet to vietā var izmantot arī sāli un piparus. Kad tas izdarīts, biezpiena masai pievieno sakapātus lociņus un dilles.
3
Seleriju kātus sagriež aptuveni 15 centimetrus garos stiebriņos un pilda tajos biezpiena masu.
4
Pasniedzot apkaisa ar nedaudz garšaugiem.
Piknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemSlavenību receptesĒdieni veģetāriešiemLīgo svētku un Jāņu receptesDārzeņu un sēņu uzkodasSiera un biezpiena uzkodasBiezpiensDillesSelerijasSkābais krējumsSīpollokiĶimeņu siersBez termiskas apstrādesSanta Maria garšvielas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit