20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
24 laša šķēles6 cieti vārītas olas200 gspināti (vai citi salāti)12 ķirštomāti12 tortiljas (lielā izmēra) MĒRCEI:200 mlmajonēze6 ĒKDižonas sinepes1 sarkanais sīpols
Pagatavošana
1
Pagatavo mērci. Smalki sagriež sarkano sīpolu un sajauc ar majonēzi un sinepēm. Domājot par figūru, majonēzi aizstāj ar grieķu vai bezpiedevu jogurtu.
2
Sagriež tomātiņus četrās daļās, noloba olas un sagriež šķēlēs. Tortiljas 10 sekundes silda vai nu uz pannas, vai mikroviļņu krāsnī. Tādējādi tās kļūst plastiskas un viegli satinamas.
3
Katras tortiljas centrā smērē mērci, uz tās liek salātus, tomātiņus, lasi un olas. Cieši satin vrapus un sagriež uz pusēm. Pasniedz ar papildu mērci.
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasZivju un jūras produktu uzkodasDažādas uzkodasLasisOlasSarkanie sīpoliSpinātiTortiljasĶirštomātiviegliMajonēzeIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesDižonas sinepes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit