Sastāvdaļas
Pagatavošana
Teļa gaļas filejas izdauza ar gaļas āmurīti, lai tās būtu plakanas.
Dziļā šķīvī saber miltus un pievieno tiem sāli un piparus. Sagatavo arī šķīvi ar sakultu olu un šķīvi ar rīvmaizi. Pēc tam miltu masā apviļā karbonādes, tad tās iemērc sakultajā olā, bet pēc tam – rīvmaizē. Kad karbonādes apviļātas, tās ieliek ledusskapī atdzist uz 30 minūtēm.
Tikmēr pagatavo gurķu salātus – gurķi sagriež plānās šķēlītēs un saber bļodā. Pievieno jogurtu, baltvīna etiķi, sāli un piparus. Salātus apmaisa un atliek maliņā.
Uzkarsē pannu ar eļļu, kurā tiks ceptas karbonādes. Kad eļļa uzkarsusi, cep karbonādes – aptuveni 3 minūtes no katras puses, līdz šniceles ir zeltaini brūnas.
Apceptās šniceles pasniedz lielos šķīvjos ar gurķu salātiem, citrona daiviņām un dillēm.
Lai labi garšo!