45Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
450 gsarkanie kāposti450 gkāposti120 gburkāni (sarīvēti) fenhelis sarkanais sīpols saujapētersīļi pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari MĒRCEI:160 mlmajonēze, skābais krējums vai grieķu jogurts70 mlpaniņas1 ĒKbaltvīna etiķis2 TKcukurs1 TKmārrutki šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Mērcei nepieciešamās sastāvdaļas salej salātu bļodā un kārtīgi samaisa.
2
Pēc tam pievieno smalki sagrieztu sarkano un parasto kāpostu, burkānus, smalki sagrieztu fenheli. Pievieno arī ripiņās sagrieztu sīpolu un sakapātus pētersīļus.
3
Visu apmaisa. Salātus ieliek ledusskapī, lai atdziest.
4
Pirms pasniegšanas nogaršo – ja nepieciešams, pēc garšas pievieno vēl sāli un piparus.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasĒdieni veģetāriešiemPasniegt atdzesētuBurkāniCukursFenhelisKāpostiMelnie pipariMārrutkiPētersīļiSarkanais kāpostsSarkanie sīpoliDārzeņu salātiviegliMajonēzeGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiViegla vasaras maltītePaniņasBez termiskas apstrādessalsBaltvīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit