90Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 liellopa gaļas buljona kubiņš500 mlkarsts ūdens2 sīpoli4 ķiploka daiviņas800 gcūkas ribiņas1 ĒKgaršvielas steikam MĒRCEI:240 g"Hoisin" vai barbekjū mērce2 saspiestas ķiploka daiviņas5 ĒKkečups2 ĒKmedus4 ĒKsojas mērce1 ĒKrīsu etiķis1 TKsezama eļļa2 ĒKsakapāti lociņi
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C.
2
Lielā cepamtraukā ielej karstu ūdeni, izšķīdina tajā buljona kubiņu. Pievieno sakapātus sīpolus, saspiestas ķiploku daiviņas un virsū uzliek cūkas ribiņas. Apkaisa ar garšvielām.
3
Trauku apsedz ar foliju un liek cepeškrāsnī cepties 50 minūtes.
4
Tikmēr sajauc atsevišķā traukā visas mērcei nepieciešamās sastāvdaļas.
5
Kad ribiņas gatavas, tām notecina lieko buljonu un pārlej ar pagatavoto mērci.
6
Ribiņas liek atpakaļ krāsnī un grila režīmā cep 5-10 minūtes, apgriežot, ja vajadzīgs.
7
Pasniedz, kamēr vēl siltas.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBuljonsCūkas ribiņasKečupsMedusSezama eļļaSojas mērceSīpollokiĶiplokiŪdensGaļas ēdienividējiSīpoliRīsu etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit