Sastāvdaļas
Pagatavošana
Lielā pannā uzkarsē eļļu. Puravus sagriež ripiņās un saber pannā – apcep apmēram trīs minūtes. Tad pievieno safrānu, saspiestu ķiploku, kajēnas piparus un ēdamkaroti miltu. Visu apmaisa un sutina 2–3 minūtes.
Pēc tam sastāvdaļām pievieno vīnu un buljonu. Karsē pannā, līdz šķidrums sāk burbuļot – tad vāra apmēram 8 minūtes, līdz puravi pavisam mīksti.
Zivs filejas (gan svaigās, gan kūpinātās) sagriež nelielos gabaliņos (5 cm). Atlikušajos miltos apviļā tikai svaigās zivs filejas gabaliņus, pēc tam pievienojot tos pie pārējām sastāvdaļām pannā. Pannā liek arī kūpināto zivi. Uz lēnas uguns visu sutina trīs minūtes.
Tad pievieno zirnīšus un visu gatavo vēl 2–3 minūtes. Beigās iemaisa sakapātus pētersīļus un pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Lai labi garšo!