720Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 baklažāns1 cukīni1 paprika6 saulē kaltēti tomāti1 ķiploka daiviņa4 šķēlesparmas šķiņķis olīvas sarkanais sīpols balzamiko etiķis olīveļļa pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Baklažānus, cukīni un papriku sagriež šķēlēs un apcep uz pannas.
2
Atsevišķi pagatavo marinādi: sajauc smalki sakapātu ķiploku, pētersīļus, olīveļļu. Pievieno arī balzamiko etiķi, kā arī sāli un piparus pēc garšas.
3
Apceptos dārzeņus un saulē kaltētos tomātus liek marinādē vismaz uz nakti, lai ievelkas.
Pasniedz ar Parmas šķiņķi, sarkanā sīpola šķēlītēm un olīvām ar kauliņu. Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasCepšanaGaļas uzkodasDažādas uzkodasBaklažāniBalzamiko etiķisOlīveļļaPaprikaParmas šķiņķisPipariSarkanie sīpoliSaulē kaltēti tomātiĶiplokiviegliPasniegt nākamajā dienāItāļu nacionālā virtuveIkdienas maltīteiCukīniOlīvassals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit