120Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gskābēti kāposti150 mlbuljons3 smaržīgie pipari1 lauru lapas1 TKcukurs200 gkūpināta gaļa150 gmednieku desiņas2 skābi āboli2 sālīti gurķi
Pagatavošana
1
Kāpostus liek katlā, pievieno buljonu, piparus, cukuru, lauru lapu, uzliek vāku un vāra.
2
Pa to laiku ābolus nomizo, izņem sēklotni, sagriež daiviņās. Gurķus sagriež šķēlītēs. Desas sagriež gabaliņos.
3
Kad kāposti sāk vārīties, pēc 10–15 minūtēm pievieno kūpināto gaļu, desas, gurķus, ābolus un zem vāka uz lēnas uguns turpina sautēt aptuveni pusotru stundu.
4
Kūpināto gaļu izņem, sagriež šķēlēs, pasniedz ar kāpostiem.
Lai labi garšo!
Ziemassvētku receptesVārīšanaPoļu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBuljonsCukursKūpināta gaļaLauru lapasSkābēti kāpostiĀboliGaļas ēdieniviegliMārtiņdienas cienastsIkdienas maltīteiSālīti gurķiSmaržīgie piparidesaTavam svētku galdam
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit