18Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 vārīti kartupeļi350 gkonservēti zirnīši4 vārītas olas2 vārīti burkāni1 sīpols5 marinēti gurķi200 gvārīts cūkas šķiņķis200 gvārīta iellopa gaļa200 gvārīta vistas fileja1 saujadilles MĒRCEI: pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari1 TKsinepes8 paipalu olu dzeltenumi1 TKcukurs1 ĒKcitronu sula200 mleļļa
Pagatavošana
1
Sagriež visas salātiem nepieciešamās sastāvdaļas kubiņos, dilles sakāpā, visu liek bļodā.
2
Gatavo majonēzi. Paipalu olu dzeltenumiem pievieno sāli, cukuru un ar rokas blenderi kuļ, līdz masa paliek gaišāka, tad lēnām, tievā strūkliņā lej klāt eļļu un turpina kult, līdz masa sāk sabiezēt, tad pievieno sinepes, citronu sulu (to var aizvietot ar etiķi) un piparus pēc garšas.
3
Kad majonēze gatava, pievieno to pārējām sastāvdaļām. Nu atliek tikai visu samaisīt.
Lai labi garšo!
Ziemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniVārīšanaKrievu nacionālā virtuveAugu eļļaBurkāniCukursCūkgaļaDillesEļļaKartupeļiLiellopa gaļaMelnie pipariMarinēti gurķiOlasPaipalu olasSinepesVistas filejaZirņiGaļas salātiviegliSīpoliMārtiņdienas cienastsCitronu sulasals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit