30Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 ĒKeļļa3 vistas filejas1 sīpols1 paprika šķipsnakurkuma1 TKkumins pēc garšassāls MĒRCEI:500 mlkonservēti tomāti3 ķiploka daiviņas1 TKcukurs pēc garšassāls0.5 gab.čili pipars1 laims1 saujakinza vai pētersīļi
Pagatavošana
1
Vistas filejas sagriež gabaliņos. Sīpolu nomizo, sagriež lielos gabalos. Papriku sagriež daivās.
2
Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties kuminu, pēc pāris minūtēm pievieno sīpolus, kad tie sāk kļūt caurspīdīgi pievieno vistas flejas gabaliņus un, ik pa laikam apmaisot, cep 4–5 minūtes. Tad pievieno papriku, kurkumu, sāli un turpina cept vēl 3–4 minūtes.
3
Pa to laiku gatavo mērci. Blenderī liek visas sastāvdaļas, pievieno laima sulu, rīvētu laima miziņu un maļ, līdz iegūst viendabīgas konsistences mērci.
4
Pārlej mērci pannas saturam, izmaisa un uz nelielas uguns sautē ēdienu vēl 5 minūtes.
5
Pasniedz ar karoti bezpiedevu jogurta un kapātiem zaļumiem, kā piedevas izvēloties rīsus, kuskusu vai bulguru.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasCepšanaPannā cepts ēdiensIndiešu nacionālā virtuveAugu eļļaCukursKinzaKumīnsKurkumaLaimsPaprikaVistas filejaČiliĶiplokiGaļas ēdienividējiSīpoliIkdienas maltīteiKonservēti tomātisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit