90Minūtes
19Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 mlbuljons12 ungāru baltā paprika4 tomāti zaļumi8 ķiploka daiviņas3 lauru lapas1 sīpols pēc garšaseļļa800 gcūkgaļas maltā gaļa2 saujasrīsi4 ķiploka daiviņas1 sīpoli saujakapāta kinza saujakapāti pētersīļi1 cukīni saujabaziliks pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari1 TKcukurs
Pagatavošana
1
Sīpolus un ķiplokus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves, pievieno gaļai. Sarīvē pusi kabača, pievieno gaļai. Pievieno arī visas pārējās sastāvdaļas un samīca viendabīgu masu.
2
Paprikai nogriež "cepurītes", izņem sēklotni. Piepilda papriku ar gaļas maisījumu, atstājot pāris centimetrus neaizpildītus, uzliek paprikām "cepurītes", izkārto karstumizturīgā pannā ar augstām malām. Pa starpām liek gabaliņos sagrieztus tomātus, cukīni, ķiplokus, sīpolus un lauru lapas. Ja gaļa paliek pāri, izveido no tās bumbiņas un liek starp pildītajiem pipariem.
3
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
4
Pārlej pannas saturu ar buljonu, pārslaka ar eļļu, liek krāsnī uz aptuveni stundu. Izņemot no krāsns, pārkaisa ar svaigiem zaļumiem. Pasniedz ar skābo krējumu.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasCepeškrāsnsAugu eļļaBaziliksBuljonsCukursCūkgaļas maltā gaļaKinzaLauru lapasMelnie pipariPaprikaRīsiTomātiSīpoliViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit