10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.lavašs260 gkrēmsiers250 gkrabju nūjiņas pēc garšasdilles pēc garšassīpolloki
Pagatavošana
1
Smalki jāsagriež dilles un sīpollociņi, bet kubiciņos – krabju nūjiņas.
2
Kad viss veikli sagriezts, lielo lavaša plāksni bagātīgi nosmērē ar krēmsieru, bet pēc tam pārkaisa krēmsiera masai virsū krabju nūjiņas, dilles un lociņus.
3
Lai lavaša plāksni būtu vieglāk tīt, to vajadzētu pārgriezt uz pusēm. Kad tas izdarīts, tad atliek abas lavaša plāksnes cieši sarullēt.
4
Katru pildīto lavaša lielo rullīti ietin pārtikas plēvē un ieliek ledusskapī līdz tam brīdim, kad plānots celt galdā ašās uzkodas.
Īsi pirms pasniegšanas rullīti sagriež palielos gabaliņos, jo, ja griezīs gabaliņus visai plānus, tad viss pildījums no lavaša iznāks laukā, kā arī pastāv iespēja, ka pati lavaša plāksne saplīsīs.
Lai labi garšo!
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasPiknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasBērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasZivju un jūras produktu uzkodasDažādas uzkodasDillesLavašsSīpollokiviegliGavēņa laika ēdieniKrabju nūjiņasIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesKrēmsiersLavaša uzkodas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit