15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgnesālītas siļķes filejas2 olas milti panēšanai pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari eļļa cepšanai MARINĀDEI:1 lielā bundža tomātu savā sulā4 sīpoli3 TKcukurs(karotes ar kaudzi)1 TKsāls(karote ar kaudzi)2 lauru lapas70 mletiķis2 ķiploka daiviņas0.25 TKmalti melnie pipari
Pagatavošana
1
Zivs filejas gabaliņus apber ar sāli, pipariem. Apviļā olā, miltos un apcep no abām pusēm pannā uzkarsētā eļļā. Liek bļodā (vislabāk – aizvākojamā traukā) pamīšus ar plānās ripiņās sagrieztiem sīpoliem.
2
Gatavo marinādi. Tomātus savā sulā katliņā sablendē ar ķiplokiem. Pieliek sāli, cukuru, piparus, lauru lapas un pavāra 3-4 minūtes. Tad pielej etiķi, samaisa. Atdzesē un pārlej ceptajam zivīm.
3
Pēc stundas ēdiens jau ir gatavs. Ledusskapī to aizvākojamā traukā var uzglabāt 4-5 dienas dienas.
Lai labi garšo!
Recepti iesaka: Antuanete Roze.
LaunagsMarinēšanaPasniegt atdzesētuZivju un jūras produktu uzkodasAugu eļļaLauru lapasMiltiSiļķeTomātiZivju un jūras produktu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit