15Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
70 grukola70 gspināti1 gab.bumbieri100 gfetas siers15 gab.mocarellas bumbas1 gab.sarkanais sīpols pēc garšasrieksti vai ķirbju sēklas20 gab.ķirštomāti pēc garšasolīvas MĒRCEI: pēc garšasolīveļļa1 TKmedus pēc garšasbalzamiko krēms0.5 gab.citrona sula
Pagatavošana
1
Šķīvī kārto spinātu un rukolas lapas, uz tām bumbieru šķēlītes. Izvēlies ļoti gatavus augļus, kas paši kusīs mutē.
2
Pievieno gabaliņos sagrieztu fetas sieru un mazās mocarellas siera bumbiņas, ķirštomātus, gredzenos sagrieztu sarkano sīpolu. Pāri kārto zaļās olīvas.
3
Mērcei izmanto pusi viena citrona sulas, balzamiko krēmu, olīveļļu un medu – visu rūpīgi samaisa un pārlej salātiem.
4
Dekorē salātus ar grauzdētiem valriekstiem, ciedru riekstiem vai ķirbju sēkliņām.
Ņem vērā, ka svaigo tomātu vietā var izmantot saulē kaltētus tomātus, bet fetas sieru aizstāt ar svaigā siera bumbām.
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasDārzeņu un sēņu uzkodasBalzamiko etiķisFetas siersLapu salātiMedusMocarellaOlīveļļaRiekstiSarkanie sīpoliSpinātiĶirštomātiDārzeņu salātiviegliIkdienas maltīteiBumbieriCitronu sulaBez termiskas apstrādesOlīvas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit