30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgrabarberu kāti4 sīpoli1 ķiploka galviņa80 mlābolu etiķis150 gcukurs pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari
Pagatavošana
1
Rabarberu kātus, sīpolus un ķiploka daiviņas nomizo. Visu sasmalcina, liek katlā.
2
Pievieno sāli, piparus, cukuru (to var aizstāt ar 40 gramiem stēvijas) un sautē 20 minūtes kopš brīža, kad virums sāk burbuļot.
3
Beigās iemaisa etiķi, noņem katliņu no uguns.
4
Pilda čatniju sterilizētās burciņās un uzskrūvē vāciņus.
5
Atdzesē un uzglabā ledusskapī, izmantojot pēc nepieciešamības.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemVārīšanaMelnie pipariĀbolu etiķisIevārījumi, džemi un marmelādesDažādiSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit