10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 ķiploku ziedkātu bunte1 bazilika bunte60 mlolīveļļa pēc garšassāls50 gcietais siers
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas saber jaudīgā blenderī un ļauj tam paveikt savu darbiņu. Var izmantot arī rokas blenderi.
2
Pēc garšas vēl var pievienot sāli, eļļu, sieru.
3
Pesto pilda burciņās un pārlej ar eļļu, lai pilnībā nosedzas zaļumi – tad pesto tik ātri nesabojāsies.
*Ja vēlies, vari papildināt pesto sastāvdaļas ar sauju no miziņām atbrīvotu Indijas riekstu, nesālītu zemesriekstu vai lazdu riekstu.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniSvaigēšanaĒdieni veģetāriešiemKonservēšanaDārzeņu un sēņu uzkodasBaziliksOlīveļļaĶiplokiCitas mērcesSalāti ziemaiviegliItāļu nacionālā virtuveIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādesCietais siersPastētes, sviests un smēriņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit