garbneļu salāti
Foto: Shutterstock
Ierasto tomātu un gurķu kombināciju papildinot ar sulīgām garnelēm un krēmīgiem avokado gabaliņiem, iegūsi izsmalcinātus salātus, ko nebūs kauns celt galdā pat smalkās viesībās.
20Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 avokado3 gurķi3 tomāti1 šalotes sīpols200 gkukurūza pētersīļu bunte2 saujasspināti pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari2 ķiploka daiviņas2 ĒKcitronu sula GARNELĒM:3 olīveļļa200 ggarneles

Pagatavošana

1

Gurķus nomizo, sagriež ripiņās. Avokado nomizo, izņem kaulu, mīkstumu sagriež gabaliņos, Tomātus sagriež gabaliņos. Kukurūzai nolej šķidrumu. Sīpolus nomizo, sagriež plānos gredzenos. Pētersīļus sakapā.

2

Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties sīki sakapātus ķiplokus. Pēc aptuveni 30 sekundēm pievieno garneles, tās apmaisot cep aptuveni 2-3 minūtes.

3

Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, pārslaka ar citronu sulu, pievieno sāli, piparus. Salātus apmaisa un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!