Jolo virtuve - 122
Foto: DELFI
Piecās minūtēs pagatavojami, svaigi un gardi salāti, kuriem turku zirņi piešķir sātīgumu. Recepte lieti noderēs gan gavētājiem, gan tievētājiem, gan tiem, kas vēlas paslinkot.
5Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 gturku zirņi2 nelieli tomāti0.25 paprika1 selerijas kāts1 ĒKcitronu sula pēc garšassāls un smalki malti melnie pipari1 ĒKvīnogu kauliņu eļļa bazilika lapiņas zirņu dīgsti kūpinātas paprikas pulveris

Pagatavošana

1

Tomātus papriku un selerijas kātu sagriež gabaliņos un liek bļodā.

2

Pievieno turku zirņus, kam iepriekš noliets šķidrums (kā to izmantot lietderīgi, uzzini, izlasot šo rakstu).

3

Pievieno citronu sulu, sāli, piparus, eļļu un visu samaisa.

4

Dekorē ar dīgstiem un bazilika lapiņām. Pārkaisa ar paprikas pulveri.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!