6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgnelieli, stingri tomāti saujadilles vai diļļu ziedi1 TKsāls1 TKcukurs8 ķiploka daiviņas1 TKmelno piparu graudi
Pagatavošana
1
Katra tomāta apakšdaļā ar asu nazi veic krustenisku iegriezumu. Ķiplokus nomizo, sagriež biezās šķēlēs.
2
Polietilēna maisiņā liek saplucinātas dilles vai diļļu ziedus, tad saber iekšā tomātus, ķiplokus, sāli, cukuru un piparus.
3
Aiztaisa maisiņa galu un kārtīgi sakrata, lai visas satāvdaļas sajauktos.
4
Atstāj maisiņu uz galda istabas temperatūrā uz diennakti.
5
Pasniedz kā pikantu uzkodu vai piedevu grilētai gaļai, vārītiem kartupeļiem un citiem pamatēdieniem.
Lai labi garšo!
Ēdieni veģetāriešiemLīgo svētku un Jāņu receptesMarinēšanaDārzeņu un sēņu uzkodasCukursDillesPipariTomātiĶiplokiMarinēšanaSālīšana un mazsālīšanaviegliPasniegt nākamajā dienāIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādessals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit