Foto: Publicitātes foto
Sātīga maltīte, kurā galvenajās lomās ir pērļu grūbas, sēnes un cietais siers. Ļoti vienkārši un ļoti garšīgi!
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 gpērļu grūbas "Just Nature"600 mlbuljons100 gsēnes1 šalotes sīpols2 ķiploka daiviņas70 gcietais siers20 gsviests pēc garšassāls un malti melnie pipari timiāns un pētersīļi eļļa cepšanai

Pagatavošana

1

Noskalo pērļu grūbas, tad nokāš.

2

Olīveļļā apcep sīpolus, ķiplokus un timiānu. Tad pievieno pērļu grūbas un apcep.

3

Ik pa laikam apmaisot, sautē, pievienojot pa daļām buljonu, kamēr grūbas ir gatavas.

4

Paralēli olīveļļā apcep sēnes un pievieno klāt pērļu grūbām, kad tās jau ir gatavas.

5

Pievieno sakapātus pētersīļus, sāli, piparus, sviestu, pusi sarīvēta siera un labi samaisa. Pasniedz, pārkaisot ar atlikušo sieru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!