10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gpērļu grūbas "Just Nature"600 mlbuljons100 gsēnes1 šalotes sīpols2 ķiploka daiviņas70 gcietais siers20 gsviests pēc garšassāls un malti melnie pipari timiāns un pētersīļi eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Noskalo pērļu grūbas, tad nokāš.
2
Olīveļļā apcep sīpolus, ķiplokus un timiānu. Tad pievieno pērļu grūbas un apcep.
3
Ik pa laikam apmaisot, sautē, pievienojot pa daļām buljonu, kamēr grūbas ir gatavas.
4
Paralēli olīveļļā apcep sēnes un pievieno klāt pērļu grūbām, kad tās jau ir gatavas.
5
Pievieno sakapātus pētersīļus, sāli, piparus, sviestu, pusi sarīvēta siera un labi samaisa. Pasniedz, pārkaisot ar atlikušo sieru.
Lai labi garšo!
CepšanaPannā cepts ēdiensBuljonsGrūbasSēnesĶiplokiŠalotes sīpoliLatviešu nacionālā virtuveCietais siersPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit