Šie gardie un svaigie salāti, kuru pagatavošanai nepieciešamas vien 15 minūtes, ir gana sātīgi, lai remdētu pat vislielāko izsalkumu, turklāt viena porcija satur vien 372 kalorijas. Recepti iesaka portāls "Cook.me".
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistas fileju pārkaisa ar sāli un pipariem. Liek uz iepriekš sakarsētas grilpannas un cep 5-6 minūtes no katras puses, līdz gaļa vidū vairs nav sārta. Ja fileja pagadījusies lielāka, lai tā ātrāk izceptos, fileju viegli saplacina, izmantojot gaļas āmuriņa plakano pusi. Gaļu noņem no pannas, "atpūtina" 5 minūtes, tad ar asu nazi sagriež šķēlēs.
Lielā salātu bļodā ber salātlapu maisījumu, ķirštomātus, baziliku, mocarellu, tad izkārto vistas filejas un avokado šķēles.
Visas mērces sastāvdaļas liek aizvākojamā burciņā un sakrata, līdz iegūta viendabīga emulsijas tipa mērce.
Pārlej mērci salātiem un bauda.
Lai labi garšo!