60Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
100 ggriķi100 gauzu pārslas1.5 ĒKmedus80 gvalrieksti80 gmandeles70 gsaulespuķu sēklas1 gab.svaigs, smalki sakapāts rozmarīna zariņš1 TKkaltēts baziliks1 TKkaltēts majorāns2 TKsāls pēc garšasmelnie pipari30 mlolīveļļa50 mlrapšu eļļa2 ĒKūdens
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni sakarsē līdz 160 grādu karstumam.
2
Visas sastāvdaļas liek lielā bļodā, kārtīgi samaisa un izlīdzina uz cepamās paplātes, kas iepriekš izklāta ar cepampapīru.
3
Cep cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes, ik pa laikam atverot cepeškrāsns durtiņas un visu apmaisot (gatavai granolai ir jābūt skaisti zeltainā krāsā).
4
Atdzesē un pasniedz ar salātiem vai citu iecienītu ēdienu.
Lai labi garšo!
Ēdieni veģetāriešiemPasniegt atdzesētuDažādas uzkodasAuzu pārslasBaziliksGriķiMelnie pipariMandelesMedusOlīveļļaSaulespuķu sēklasŪdensGavēņa laika ēdieniRapšu eļļaValriekstisalsMajorāns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit