Ja svaigs koriandrs tev nav pieejams, droši vari to aizstāt ar bunti pētersīļu, iegūstot zaļo mērci – "mojo verde".
10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 ķiploka daiviņas, nomizotas bunte koriandra vai pētersīļu1 TKjūras sāls0.5 TKmalts kumins180 mlolīveļļa5 ĒKbaltvīna etiķis vai laima sula
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas liek blenderī un maļ, līdz iegūta viendabīgas konsistences mērce.
2
Gatavo mērci pilda aizvākojamās burciņās un uzglabā ledusskapī vai saldētavā.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemSpāņu nacionālā virtuveKinzaOlīveļļaĶiplokiSalātu mērcesUzkodu mērcesCitas mērcesIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādesBaltvīna etiķisMērces ziemaiKumīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit