45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
250 gpupiņas3 gab.sīpoli2 gab.ķiploka daiviņas200 mlsaldais krējums300 mlpiens20 gsezama sēklas2 ĒKrīvēts cietais siers1 ĒKskābais krējums pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasrozmarīns vai timiāns
Pagatavošana
1
Novāri pupiņas.
2
Uz pannas apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst zeltaini.
3
Pievieno timiāna vai rozmarīna mīkstās lapiņas.
4
Sablendē apceptos sīpolus kopā ar sieru un saldo krējumu.
5
Pievieno pupiņas.
6
Nelielās devās lej klāt pienu, lai iegūtu viendabīgu masu.
7
Samalto pupiņu biezputru vari uzsildīt uz pannas, reizē arī pievienojot garšvielas.
8
Biezputru pasniedz ar ceptu žāvētas gaļas šķēli un karoti skābā krējuma. Biezputru pārkaisi ar sezama sēkliņām, kas apgrauzdētas uz pannas.
Lai labi garšo!
CepšanaPiensPipariPupiņasRozmarīnsSaldais krējumsSezama sēklasĶiplokiviegliSīpoliCietais siersPutras un biezputrasPupiņu biezputraKā pagatavot
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit