70Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 gcūkgaļa1 gab.paciņa rīsu1 gab.vidēji liela kāpostgalva0.5 gab.sarkanā paprika2 gab.burkāni1 gab.sīpols sviests cepšanai olīveļļa cepšanai2 gab.lauru lapas pēc garšassāls pēc garšaspipari4 ĒKtomātu pasta200 mlsaldais krējums
Pagatavošana
1
Novāri rīsus.
2
Katliņā liec kāpostgalvu, aplej ar ūdeni, kam pievienota šķipsniņa sāls. Vāri, līdz lapas paliek mīkstākas.
3
Izcel kāpostgalvu no ūdens un nolobi pa lapiņai.
4
Gatavo pildījumu. Samal cūkgaļu un sīpolu.
5
Maltajai gaļai pievieno sarīvētu burkānu un smalki sagrieztu papriku. Pievieno sāli un piparus.
6
Gaļas masu sajauc ar rīsiem.
7
Kāpostu lapā kotletes izmērā ietin maltās gaļas masu.
8
Liec tīteņus uz pannas sviestiņā un eļļā un nedaudz apcep no abām pusēm.
9
Apceptos tīteņus kārto katliņā. Aplej ar vārītu, karstu ūdeni, lai tikai nosedz tīteņus. Pievieno lauru lapu, sāli, sagrieztu tomātu, sarīvētu burkānu un tomātu pastu.
10
Sautē aptuveni 40 minūtes.
11
Pēc tam pielej saldo krējumu un vēl sautē kādas 20 minūtes.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĒdieni bērniemCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniCūkgaļaKāpostiLauru lapasOlīveļļaPaprikaPipariRīsiSaldais krējumsSviestsTomātu pastaGaļas ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltīteisalsSautēšanaKāpostu tīteņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit