Sastāvdaļas
Pagatavošana
Brokoli sadali gabaliņos, burkānus sagriez šķēlītēs. Dārzeņus liec bļodā un samaisi ar eļļu, sāli un pipariem.
Mazā katliņā sajauc sojas mērci, 3 ĒK ūdens, medu, rīsu etiķi, sasmalcinātu ķiploku un ingveru, sezama eļļu. Sildi, līdz sāk vārīties.
Kukurūzas cieti sajauc ar 2 ĒK auksta ūdens. Nepārtraukti maisot, iejauc mērcītē, pasildi 1–2 minūtes. Noliec malā, lai padziest.
Sakarsē krāsni līdz 200 grādu temperatūrai.
No folijas loksnēm izveido 4 bļodiņas, tajās kārto dārzeņus.
Virs dārzeņiem liec foreles filejas gabaliņus, apsmērē ar sagatavoto mērcīti (būs nepieciešama aptuveni trešdaļa mērces).
Sagatavotos sainīšus kārto uz pannas, kurā ieklāts cepampapīrs.
Liec krāsnī un cep 25 minūtes.
Pasniedz ar rīsiem, pārberot sezama sēkliņas, sasmalcinātus lociņus, pārlejot ar atlikušo mērcīti.
Lai labi garšo!